MENU

Lekker en gezond eten

Maandag 12/04

Champignonsoep
Ardeense burger/Bloemkool in kaassaus/Aardappelen
Groentepap: Gevogelte/Bloemkool

Dinsdag 13/04

Preisoep
Vissticks/Sla/Tomaten/Frietjes
Groentepap: Vis/Worteltjes

Woensdag 14/04

Maïssoep
Koantjessaus/Spek/Ei/Gekookte aardappelen
Groentepap: Rundsvlees/Pompoen

Donderdag 15/04

Komkommersoep
Cordon bleu/Broccoli in saus/Gekookte aardappelen
Groentepap: Varkensvlees/Broccoli

Vrijdag 16/04

Broccolisoep
Visserspotje/Puree
Groentepap: Vis/Andijvie

 

Wij houden ons aan de regelgeving van het FAVV (Federaal Agentschap voor de Veiligheid van de Voedselketen)