MENU

Lekker en gezond eten

Maandag 20/01

Bospaddestoelensoep
Slavink/Spinazie in saus/Gekookte aardappelen
Groentepap: Rundsvlees/Spinazie

Dinsdag 21/01
Thaise soep
Hamburger/Picklessaus/Gekookte aardappelen
Groentepap: Gevogelte/Pompoen

Woensdag 22/01
Witlofsoep
Ardens gebraad/Perziken/Gekookte aardappelen
Groentepap: Rundsvlees/Worteltjes

Donderdag 23/01
Tomatensoep
Gehaktballetjes/Tomatensaus/Worteltjes/Erwtjes/Puree
Groentepap: Varkensvlees/Broccoli

Vrijdag 24/01
Groentesoep
Vis/Prei in saus/Gebakken aardappelen
Groentepap: Vis/Prei

Wij houden ons aan de regelgeving van het FAVV (Federaal Agentschap voor de veiligheid van de voedselketen)